Rots en Water Gezin uit de praktijk #1

12-02-2018

Rots en Water is een training waarbij fysieke en mentale oefeningen worden aangeboden, ook wel een psychofysieke training. Het vergroten van je zelfvertrouwen, zelfbeheersing en zelfreflectie. Bovenal meer weerbaarheid ontwikkelen door Rots en Water aan te bieden met verschillende thema’s zoals intuïtie.

Intuïtie intern waarschuwingssysteem. Train en oefen je intuïtie, en krijg meer zelfgevoel en grensbesef. We kennen het allemaal dat we achteraf zeggen; ‘had ik maar of ik had al zo een voorgevoel’. Herken en ontwikkel je zelfgevoel en grensbesef.

Deze Kanjer heeft dit getraind en ging de uitdaging met zichzelf aan. Een sterk eigenschap van deze kleuter is lef. Hij heeft zich laten uitdagen door deze oefening in beweging te doen. Dan wel door de aangeboden oefening en opdracht met veel dynamiek, spel en uitdaging. Een zeer levendig jongen van 6 jaar. Bomvol positieve energie wat veelal door de hele ruimte wil stuiteren. Deze Kanjer weet vandaag in de aangeboden oefening zich te focussen, gronden en steeds zijn rustcentrum te pakken ‘centreren’. Hij liep eerst de route meerdere keren met open ogen en vastgestelde opdrachten. Vervolgens liep hij dezelfde route met een geblindeerde bril. Geweldig hoe deze Kanjer zijn intuïtie test en zelfvertrouwen ontwikkeld.

Gedurende de training is er ruimte om ouders interventies te geven die in het gezin toegepast kunnen worden. Daarnaast het maken van concrete afspraken waardoor planmatig op trajectbasis korte- en langetermijndoelen verwezenlijkt kunnen worden.

Rots en Water Gezin, ervaringsleren het werkt!

Meer informatie over Rots en Water gezin: Rots en Water gezin 
Klanten die u voorgingen: Referenties

Annie Lamey

Rots en Water Gezinuit de praktijk #1Rots en Water is een training waarbij fysieke en mentale oefeningen worden aangeboden, ook wel een psychofysieke training. Het vergroten van je zelfvertrouwen, zelfbeheersing en zelfreflectie. Bovenal meer weerbaarheid ontwikkelen door Rots en Water aan te bieden met verschillende thema’s zoals intuïtie.Intuïtie intern waarschuwingssysteem. Train en oefen je intuïtie, en krijg meer zelfgevoel en grensbesef. We kennen het allemaal dat we achteraf zeggen; ‘had ik maar of ik had al zo een voorgevoel’. Herken en ontwikkel je zelfgevoel en grensbesef.Deze Kanjer heeft dit getraind en ging de uitdaging met zichzelf aan. Hij heeft zich laten uitdagen door deze oefening in beweging te doen. Dan wel door de aangeboden oefening en opdracht met veel dynamiek, spel en uitdaging. Een zeer levendige jongen van 6 jaar. Bomvol positieve energie wat veelal door de hele ruimte wil stuiteren. Deze Kanjer weet vandaag in de aangeboden oefening zich te focussen, gronden en steeds zijn rustcentrum te pakken ‘centreren’. Hij liep eerst de route meerdere keren met open ogen en vastgestelde opdrachten. Vervolgens liep hij dezelfde route met een geblindeerde bril. Geweldig hoe deze Kanjer zijn intuïtie test en zelfvertrouwen ontwikkeld.Gedurende de training is er ruimte om ouders interventies te geven die in het gezin toegepast kunnen worden. Daarnaast het maken van concrete afspraken waardoor planmatig op trajectbasis korte- en langetermijndoelen verwezenlijkt kunnen worden.Rots en Water Gezin, het werkt!

Geplaatst door Create Your Outlines op maandag 12 februari 2018

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *