Terugblik 2018

28-12-2018

Allereerst was 2018 privé een fantastisch jaar. Op 31 augustus stapte ik  in het huwelijksbootje met de liefde van mijn leven, Oskar Joosten.
Het was een onbeschrijfelijke en sprookjesachtige dag om te koesteren!!

Zakelijk gezien mogen we terugkijken op een mooi jaar waar hard is gewerkt.
Het jaar 2018 is het jaar van het bestaande fundament van Create Your Outlines uitbouwen en verstevigen, en haar diensten werden nog meer op de kaart gezet.  Meer naamsbekendheid is een feit.
Scholen, instellingen en instanties weten Create Your Outlines steeds meer te vinden.  Als verwijzer kunnen ze ouders/verzorgers, collega’s en andere professionals  voorzien van de  juiste informatie.

Met mijn diensten van Create Your Outlines, verbind ik mij sinds juni 2015 aan Kei-Fit Wenters in Doetinchem. De samenwerking met deze gemoedelijke en gezellige sportschool is erg prettig. Zowel met het team als de klanten. We mogen elkaar versterken met onze kwaliteiten en expertises en dit zal in de toekomst alleen maar meer worden. Zie ik jullie komend jaar in de gezelligste sportschool van Doetinchem?

Verschillende diensten en activiteiten  het afgelopen jaar:

*Kidsboxing en weerbaarheid middels de methode Rots en Water voor kinderen vanaf 7 t/m 11 jaar.

*Jeugdboxing Dit is een training waar je lekker fysiek bezig bent, en licht fysiek contact hebt met je tegenstander, vanaf 11 t/m 16 jaar.

*Boxing Bokstechnieken, conditietraining, vetverbranding en een prachtige uitlaatklep, wat wil je nog meer?! Fun & Fit!! Een uur hard werken en vervolgens de sportschool fysiek en mentaal fit verlaten. Dit doe je niet alleen maar met een groep fanatieke sporters en inmiddels vaste klanten die hetzelfde doel hebben. Een gedreven, fanatieke, leuke gemêleerde groep sporters vanaf 16 jaar.

*Masterclass Boxing
Het trainen en opleiden van de sport instructeurs van alle locaties van Kei-Fit (Doetinchem, Haaksbergen, Lichtenvoorde en Gendringen) bij het verzorgen van de bokszak lessen ‘WeBoks’.

*Advance trainer Rots en Water
Samen met een Master trainer vanuit het Rots en Water instituut verschillende keren de 3 daagse basistraining mogen geven, waarbij we nieuwe trainers mochten opleiden en certificeren als Rots en Water trainer. Collega’s o.a. uit het onderwijs, jeugdhulpverlening en psychiatrie.

*Coaching scholen Rots en Water 
Het coachen van scholen met Rots en Water, op leerling-, ouder-, en leerkrachtniveau. Lees verschillende blogs op de  website hierover:
Rots en Water Het Roesink in Deventer 9/10
Rots en Water Het Roesink in Deventer 10/10

*Personal BoxTraining 
Individueel werken aan je conditie, kracht, stoten, voetenwerk en technische vaardigheden. Verschillende doelen van klanten waren: afvallen, vetverbranding, toename spiermassa. Deze doelen werden met succes behaald.

*Gezinstraject; ouder en kind training op maat
Ik heb verschillende gezinnen en kinderen mogen begeleiden en coachen met een specifieke hulpvraag waarbij Rots en Water en Boksen als middel werd ingezet. Planmatig werken aan een specifieke hulpvraag met gezinnen en of kinderen die vastlopen. Nieuwe handvatten aanreiken om met nieuwe succeservaringen weer leiding te nemen over je leven. Lees verschillende blogs op de website hierover.

Persoonlijke trajecten en succeservaringen van klanten ‘zie toegevoegde links website tabblad blogs’:

https://www.createyouroutlines.nl/alles/gezinstraject-rots–en–water-boksen/

https://www.createyouroutlines.nl/boksen/1318/

prachtig verhaal van Jisca
http://www.createyouroutlines.nl/boksen/boksen-moeder-en-dochter/

*Voedingscoach 
Het coachen van klanten naar een gezonde levensstijl d.m.v. passende beweging en gezonde voeding volgens de schijf van Vijf. Planmatig te werk gaan met een coaching plan waar alle meetgegevens worden bijgehouden en persoonlijke doelen. Meten is weten. Persoonlijke coaching geheel op maat.

Meerdere zorgverzekeraars vergoeden de diensten van een gecertificeerde gewichtsconsulent. Kijk of jouw zorgverzekeraar ertussen zit.
https://www.gewichtsconsulenten.nl/pages/29/Vergoedingen.html

*Boksclinics voor teams zoals bedrijven en verenigingen:
Create Your Outlines geeft boksclinics voor o.a. bedrijven, kinderfeestjes, maar ook voor sportverenigingen. Boksclincs zijn leuk, uitdagend en gezond! Je leert je collega’s of teamgenoten net even op een andere manier kennen door samen de bokshandschoenen aan te doen. Zie verschillende links zoals: teambuilding teamleiders Medisch Spectrum Twente en boksclinic Alliander.
Teambuilding Medisch Spectrum Twente
Boksclinic Alliander

Activiteiten Boksers 16+
Een geslaagde activiteit vond plaats in januari 2018, een boksclinic met Thomas Mboua! De boksers sloten het sportieve jaar in december af met een grastraining bij een echte boksschool The B-force in Apeldoorn. Dit onder leiding van Harrie Buitenhuis o.a. opleider van de Nederlandse Boksbond. Mooie sportieve prikkelingen voor de individuele sporter maar ook voor het teamgevoel.
Geslaagde boksclinic Thomas Mboua

Create Your Outlines blijft volop in beweging en heeft meer dan genoeg op de agenda staan in het nieuwe jaar. Van welke diensten maak jij graag gebruik in 2018?

*Resultaten en successen
juni 2018

Geslaagd voor het 2e jaar trainer/coach Nederlandse Boksbond. Hierbij de 2 jarige opleiding succesvol afgerond. Het 1e jaar is gericht op de breedtesport en het 2e jaar op de wedstrijdsport.
Geslaagd als Trainer / Coach Nederlandse Boksbond!!!

NIEUW!!!
Een unieke cursus wordt momenteel ontwikkeld. Deze is bedoeld voor professionals die meer praktische tools willen waarmee ze in de praktijk mee aan de slag  kunnen gaan. Deze  cursus  is zowel boks als pedagogisch inhoudelijk. Je volgt één dag een cursus en kunt er de volgende dag met passende les- en naslag materiaal in de praktijk mee aan de slag. Binnenkort zal de website gelanceerd worden en in april zal de eerste cursus dag plaatsvinden.
Hou sociale media in de gaten!!!

Create Your Outlines
BOXING – WEERBAARHEID – VOEDING

Voor nu allemaal een zeer gezond, sportief en mooi 2019!
Proost op een bijzonder mooi en vruchtbaar 2019 met heel veel liefde en diamanten voor ons allemaal!!!

Annie Joosten-Lamey

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *