Teambuilding Medisch Spectrum Twente

30 maart 2018

Teambuilding voor een mooi team.

Vandaag was Create Your Outlines de verrassing van het teamuitje op uitnodiging van Roland Schuyer.  Dit voor een mooi team leidinggevenden van ziekenhuis Medisch Spectrum Twente.

Roland neemt afscheid van zijn team die hij weer heeft aangestuurd en wil hen een cadeautje meegeven. Niets mooiers dan een theorie presentatie Rots en Water,  gecombineerd met het ervaren van Rots en Water.

Thema’s: (fysieke) communicatie, ademkracht, grenzen en zelfbeheersing (gronden, focussen, centreren). Middels de methodiek Rots en Water ‘psychofysieke lichaamsbewuste’  training . Een methode waarbij fysieke en mentale oefeningen worden aangeboden.

Om de weerbaarheid te testen, combineren we het Rots en Water met boks- en traptechnieken.

Een geslaagde middag en waardevolle middag. Een leergierige en gezellige groep met veel verbinding en plezier!

Roland hartelijk dank voor je uitnodiging en gastvrijheid, succes met het voorzetten van je carrière.

Annie Lamey

 

Rots en Water OBS de Schakel te Deventer

8 maart 2018

Yes Rots en Water blijft zich verspreiden!! Ingehuurd door Openbare basisschool de Schakel in Deventer met een duidelijke hulpvraag.

Vandaag begonnen met een traject Rots en Water in de groepen 4/5 & 6.  Op trajectbasis en planmatig aan het werk door thematisch Rots en Water aan te bieden.

Ervaringsleren door zowel fysiek als mentaal de oefeningen aan te bieden. Leren kiezen tussen een Rots of een Water actie.

Rots en Water is een psychofysieke training voor PO, VO, MBO, speciaal onderwijs, hulpverlening, jeugddetentie en GGZ. Het richt zich op de ontwikkeling van sociale competenties, het voorkomen en aanpakken van pesten, weerbaarheid en seksueel geweld.

Zoveel mogelijk draagvlag creëren. Leerlingen, ouders, leerkrachten en directie doet mee in het proces waardoor straks ieder dezelfde ‘Rots en Water’ taal spreekt.

Hoe geweldig is het dat alweer zo een 50 leerlingen kennis hebben gemaakt met Rots en Water.

Fysiek en mentaal leren kiezen tussen een Rotsactie en een Wateractie.

In samenwerking met Eric Kok, master instructor Rots en Water.

Meer informatie over het programma kunt u lezen op:
www.rotsenwater.nl
www.wktraining.nl, de website van trainer Eric Kok
www.CreateYourOutlines.nl de website van trainer Annie Lamey