Wie is Annie Joosten-Lamey

Geboren in 1978 en een zeer groot sporthart! Tevens oud wedstrijdbokser en wedstrijd-kickbokser. Met boksen kwam ik destijds uit voor de sportschool COB-Doetinchem. In 2008 ben ik samen met Dirk Chevalking en Tufan Ilbay de boksschool COB-Doetinchem begonnen. Hier ben ik tot juli 2015 werkzaam geweest. Ik was o.a. evenementen coördinator en trainer.

Mijn kickbokstijd heb ik doorgebracht bij de meest gerenommeerde kickboksschool in onze regio, niemand anders dan Fred Royers uit Arnhem. Ik heb deel uitgemaakt van de Nationale selectie van de Nederlandse Boksbond. Hier heb ik met grote trots verschillende titels binnen weten te slepen. Nederlands Kampioen in 2010 en in 2011 Kampioen van district Oost en Zuid-Holland. In totaal heb ik 17 keer in de ring gestaan. Wel te bedenken dat ik met 31 jaar voor het eerst de ring betrad. Zoals bij zoveel dingen in mijn leven heb ik ook hierbij ervaren dat dromen een toewijding verdienen voordat je ze uiteindelijk kunt realiseren.

Sinds 2014 heb ik mijn eigen praktijk in Doetinchem ‘Create Your Outlines’ BGN-geregistreerd gewichtsconsulent / voedingscoach, docent weerbaarheidstrainer, bokstrainer en advance trainer Rots en Water. In mijn praktijk begeleid en coach ik zowel volwassenen als kinderen volgens de Richtlijnen Goede Voeding van de Gezondheidsraad naar een gezond eet-en leefpatroon.

Daarnaast verzorg ik sociale vaardigheids- en zelfverdedigingstraining/ weerbaarheid middels de methode ‘Rots en Water’ aan groepen, (school)teams, bedrijven en individueel. Dit is een psychofysieke training.  Als Co-trainer leid ik samen met de mastertrainer cursisten op tot Rots en Water basistrainer. Op het gebied van Gezond eet- en leefpatroon geef ik workshops en seminars op maat.

Met veel passie ben ik sinds 2004 werkzaam als docent in het Voortgezet Speciaal Onderwijs De Bolster te Voorst.

Het doel van de Bolster is gedragsondersteunend onderwijs bieden aan leerlingen in hun puberteit en aan het begin van volwassenheid.
Deze leerlingen hebben ontwikkeling– en gedragsproblemen en als gevolg daarvan leerproblemen. Hun gedrag stelt hun ouders, hun leefomgeving en de veelal ingeroepen hulpverlening voor (zeer) grote problemen.

Hier heb ik ruim 8 jaar kooklessen gegeven aan een besloten afdeling.  Ik werkte in subgroepen van 4 leerlingen. Voor deze leerlingen was het ‘5 voor 12’ en was het mijn uitdaging om hun te motiveren met het mooiste vak. Kooklessen en bijbehorende vaardigheden aanleren. Hier wist ik de methode ‘Chevalking Koken’ te ontwikkelen.
Sinds 2013 ben ik docent weerbaarheid middels de methode Rots en Water.

Mijn praktijk was tot juli 2015 verbonden aan de boksclub COB – Doetinchem. Sinds juli 2015 is mijn praktijk Create Your Outlines gevestigd bij Kei-Fit Wenters Doetinchem. Ik ben hier o.a. coördinator boxing.