Referenties

41 thoughts on “Referenties

 1. Ik ervaar Annie als een zeer kundig persoon die weet waar ze over praat. Tijdens mijn health-check werd ik enorm gestimuleerd door haar kundigheid,tips en het heeft resultaat, het is een wisselwerking tussen de mens, eetgedrag en etiketten leren lezen. Bovenal zelf willen is erg belangrijk. Healthy life style, iedereen zou dit moeten ervaren!

 2. Annie is een zeer goede begeleider in privé training(PT), ze pakt alles goed aan en ze weet wat ze doet.
  Ze legt dingen duidelijk uit en legt trainingen in verband met situaties uit het dagelijks leven. Verder heeft ze veel geduld voor je en werkt stapje voor stapje, steeds iets verder.
  De PT ’s zijn een goede manier om sterker in je schoenen te staan. Zeker een aanrader !

 3. Ben bij Annie gestart om meer inzicht te krijgen in mn eetpatroon,af te vallen en mn hele gebeuren op de rails te krijgen.
  Door mn werk reis ik veel dus is het moeilijk om altijd maar oefeningen te doen en het eten af te stemmen.
  Samen met Annie gekeken naar hoe en wat je nu eigenlijk eet en ben me veel meer bewuster geworden van de mogelijkheden. Daarnaast heeft Annie een oefenschema gemaakt volledig op mijn persoon gesneden zodat ik ook ‘on the road’ genoeg beweging krijg.
  Annie is goed in het overbrengen van informatie, en een zeer gedreven persoon.
  De momenten dat ik er ff geen zin meer in had, putte ik uit haar energie. prettig mens om mee samen te werken!!

 4. Annie is een zeer ervaren en deskundige sportvrouw in hart en nieren. Annie weet moeiteloos mensen te boeien, te enthousiasmeren en aan zich te binden. Vanuit maatwerkgedachte is Annie in staat om mensen te helpen hun lifestyle te verbeteren. Zowel individueel, maar ook in groter teamverband weet Annie te sturen en te coördineren en daarbij het beste in mensen naar boven te halen. Een echte peoples-manager en gedroomde teamcaptain.

 5. Annie heeft tijdens bokslessen altijd een gevarieerd programma. Heeft hart voor o.a. het vrouwen boksen, weet de groep te motiveren en activeren maar is ook gericht op het individuele leer/groei proces van de bokser. Wat Annie unique maakt als trainer zijn de oefeningen van rots en water die ze inzet om boksers meer inzicht te geven over hun handelen en de positie die ze aannemen. Annie zet als trainer de bokser een spiegel voor. Een boksles bij Annie maakt je fysiek sterker maar zorgt ook dat je mentaal sterker wordt.

 6. Onze dochter heeft Rots en water gevolgd. Erg bijzonder om te ervaren wat dat met haar gedaan heeft. Ze staat meer in haar kracht met behoud van eigenheid. Voor haar praktisch en helpend en leuk bovendien. Aanrader!

 7. Jasmijn heeft afgelopen augustus en september de training Rots&Water bij Annie gedaan. Dit om steviger in haar schoenen te staan, op te komen voor haar zelf en om te leren om grenzen aan te geven.
  De trainingen waren op maat. Het geleerde in de praktijk toepassen is soms wat lastig , maar doordat Annie na elke training het plan van aanpak up to date maakte en doormailde hadden we zelf ook de handvatten. Ook zat ik er zelf elke keer bij en zo wist ik precies wat ze hadden besproken en geoefend. Leuk om te zien ook. Het boksen vond Jasmijn geweldig en ze leerde hiermee om door te zetten en te focussen. Dat laatste was meteen op school te merken, haar concentratie was een stuk beter dan voorheen. Nu nog zien dat we dat vasthouden 🙂
  Binnenkort gaan we voor een groepsles en in december komen we nog een keer voor een ‘opfrislesje’.
  Dank je wel Annie voor de leerzame en leuke training!

 8. Annie bedankt! Het was een leerzame stage periode, zowel voor mij als voor jou want ik was je eerste stagiaire.
  Je bent erg enthousiast in het vak dat je doet en dat breng je ook over op de mensen.
  Veel variatie in de oefeningen/lessen. Ik blijf geboeid.
  Succes met het verder opbouwen van je bedrijf!

 9. Ik heb Annie ongeveer een jaar geleden gevonden op het internet,bij het eerste intake gesprek voldeed zij aan al mij verwachtingen,namelijk gezonde voeding en leuke trainingen.Nu een jaar later ben ik al heel wat kilos kwijt en Annie stimuleert mij nog steeds in goede lijnen om dit vol te houden! Ik ervaar haar als een zeer goede coach! Annie bedankt!

 10. Ik ben met mijn dochter terecht gekomen bij Annie om Rots en Water training te volgen. Annie heeft mijn dochter op een leuke en speelse manier bewust gemaakt van het effect van je houding op anderen.

 11. Zo n jaar geleden was ik er helemaal klaar mee met mijn jojo gewicht. Had een max bereikt en er moest nu echt wat aan gebeuren zekers 10 kilo eraf was mijn doel. Annie heeft mij daarbij zo goed geholpen met goeie recepten wat echt nou wel of niet goed is en dat het ook nog leuk blijft in tijd en dat je ook dit makkelijk in je eigen schema past en natuurlijk ook beweging . Welke spiergroepen je juist wel of niet kan trainen. Ze blijft je ook motiveren ook al zit je in een dip. Door haar wil je gewoon weer door . Mijn eet en beweeg gewoontes zijn nu eigenlijk gewoon. Niet meer nadenken heb mijn doel bereikt maar als ondersteuning krijg ik nog steeds nieuwe tips van Annie waardoor het geen sleur word. Ben heel tevreden over de begeleiding die je krijgt.

 12. Hallo, Ik heb nu al meer dan een jaar begeleiding bij Annie…Ze heeft me ontzettend goed geholpen om inzicht te krijgen in voeding en heb daar veel profijt van met mijn keuze wat betreft gezond en lekker eten,,,TOP !!!! en ze is ook nog eens ontzettend proffesioneel , aardig en begripvol….zelfs krijg ik goede tips wat betreft het sporten… Annie super bedankt en we gaan gewoon door… 🙂

 13. Via Facebook las ik over Annie en de methode Rots en Water. Meteen dacht ik dit is wat mijn dochter 13 jaar nodig heeft. Na een intake gesprek met Annie was ik ervan overtuigd dat zij mijn dochter weer wat zelfvertrouwen maar vooral ook plezier terug kon geven. Uiteindelijk begon mijn dochter met neergebogen hoofd en zeer weinig vertrouwen in Annie en haar methode, maar gedurende het traject kwam er nieuwsgierigheid, vertrouwen en plezier! Toen daar tijdens de laatste lessen ook nog boksen bij kwam was ze om en ging haar hoofd weer omhoog. De laatste les was lachend, kwebbelend en met zoveel zelfvertrouwen maar vooral ook vertrouwen in de toekomst! Mijn dochter zit weer goed in haar vel en mijn overtuiging is dat Annie dit bij haar is gelukt maar dat ze dat bij iedereen kan! Zo bevlogen en met hart en ziel bezig, fantastisch om te zien. Ik dank haar daar zeer voor!

 14. Ik heb Annie leren kennen tijdens de drie-daagse Rots en Water training, waar zij als Advanced Trainer de training vorm gaf. Annie is heel gedreven, kundig en (multi) getalenteerd. Ze kan op rustige en duidelijke wijze uitleggen en demonstreren welke oefeningen zinvol zijn en hoe je deze kan aanpassen aan de doelgroep. Heel inspirerend!

 15. Annie heeft mij gewezen op een levensstijl die niet helemaal de juiste was. Deze gaf me een “wake up call”…
  Kundig dametje verder, aan de sport dingen doe ik niet veel daar ik me niet meer in allerlei bochten kan wringen. Op de school waar ik werk geeft ze les aan jongeren met een ontwikkelings- en/of gedragsstoornis en dit gaat haar heel goed af.

 16. Annie is mijn collega (Voortgezet Speciaal Onderwijs) en samen geven wij Rots en Water op ons werk. Annie heeft mij aanstoken met het Rots en Water “virus”. Annie is hierin erg deskundig en weet waar ze over praat. Ze staat altijd open voor vragen en legt dingen duidelijk uit. Ik vind het erg leuk dat ze mij erbij betrekt om een z’n goede mogelijke Rots en Water school te worden/zijn en dit in de praktijk uit te voeren. Annie bedankt voor de fijne en leerzame samenwerking!

 17. Een van onze gezinslieden heeft de cursus Rots & Water gevolgd. Annie is inspirerend en verbindend. Haar programma heeft ons nieuwe inzichten gegeven. Ook het betrekken van de rest van het gezin hebben we als erg positief ervaren. Annie bedankt hiervoor!

 18. Persoonlijke Training (in 5 trainingen weerbaar)
  Boksen en Rots en Water
  Het was leuk en leerzaam.
  Hierbij heb ik geleerd hoe je in de goede houding kan lopen.
  En om voor jezelf op te komen.
  Het was ook nog super leuk!
  Dank je Annie

 19. Ik had Annie als trainer tijdens mijn Rots en Water basistraining. Door deze training zag ik in dat het voor mijn dochter van 16 niet slecht zou zijn als zij een individuele training zou volgen. In maart is zij begonnen aan de eerste les van de vijf. Net voor haar eindexamens was ze klaar. Mijn dochter was een ‘pleaser’, kwam weinig voor zichzelf op, kon zich moeilijk focussen en ging confrontaties uit de weg. Ook was ze erg gereserveerd en vertelde ze niet vaak iets vanuit zichzelf. Tijdens de training heb ik haar zien groeien en nu de training afgelopen is, kan ik zeggen dat ze een stuk opener is geworden, ze vertelt vaker iets vanuit zichzelf, is meer bezig met de wereld om haar heen, spreekt vaker af met vrienden, geeft veel vaker tegengas, kan zich nu veel langer achter elkaar concentreren en komt veel beter voor zichzelf op. Ze weet haar lichaam en stem beter te gebruiken zodat ze ook serieus genomen wordt en haar grenzen beter kan aangeven. Ze is zo enorm gegroeid in zo’n korte tijd, heel mooi om te zien. Annie heeft een ‘passie’ bij mij dochter ontlokt en dat is boksen. Wat een plezier heeft ze daaraan beleefd, super. Al met al heel persoonlijk en confronterend maar ook met heel veel plezier, aandacht en zonder oordeel. Dank je wel Annie, dat jij de handvatten hebt kunnen geven aan mijn dochter zodat ze haar kwaliteiten nog beter kan benutten.

 20. Onze dochters hebben beide Rots en Water & boksen gevolgd bij Annie. De oudste is mede daardoor het laatste jaar veranderd en heeft meer zelfvertrouwen gekregen. Fijn om te zien hoe je onze dochter op haar gemak kon stellen. Bedankt Annie voor je leerzame, leuke en enthousiaste trainingen!

 21. De lessen boksen en Rots en Water, die mijn zoon volgt, worden op professionele wijze begeleid door Annie. Ik vind dat Annie (en ook haar collega’s) zeer betrokken zijn met en voor de kinderen in haar les. Door haar oneindige enthousiasme en haar geduld is waardoor mijn kinderen haar les met alle plezier blijven volgen.
  Ik raad ieder aan; jong/oud, om zich door Annie te laten trainen/lesgeven

 22. Mijn zoontje heeft bij Annie de rots en water training voor kleuters gehad…. En wat heeft hij een groei gemaakt….
  De eerste lessen waren spannend voor hem, hij observeerde en wilde niet echt mee doen.
  Maar door de manier waarop Annie de training gaf raakte mijn zoontje steeds enthousiaster…. En hij deed met veel plezier mee om duidelijk te zijn, stevig te staan en om de rust weer terug te vinden 🙂
  Handvaten om in de praktijk om te zetten…

  En wat gaf het hem een boost van zelfvertrouwen en trots dat hij gewoon een plankje doormidden kan slaan 🙂

  Annie thanks voor je geduld en enthousiasme waarmee je Juriën in dit traject hebt begeleid….wie weet tot volgend jaar @kidsboxing 🙂

 23. Dag Annie,
  Bedankt voor het geven van de workshop voor onze Leger des Heils Domus voorziening.
  De bewoners hebben ervan genoten en hebben daarna nog lang nagepraat over wat ze wel niet gedaan hadden.
  Misschien wel voor herhaling vatbaar.
  Je aanpak en enthousiasme werd goed ontvangen door onze bewoners en dat vinden wij als woonbegeleiders erg leuk om te zien.
  Bedankt.
  Namens het Leger des Heils
  A. Moolenaar Maatschappelijke Sportcoach

 24. Bokslessen bij Annie volg ik altijd met plezier. Veel geleerd, zoals niet nadenken tijdens het maken van verschillende combinaties.
  Boksen is uit het hoofd en vooral doén.
  Annie weet mij goed te motiveren om door te gaan. En ze is aandachtig en betrokken.

 25. Annie is het meest veelzijdige pakketje dat je kunt wensen. Ze maakt goed contact, weet welke expertise ze wanneer moet inzetten en houdt de gestelde doelen goed voor ogen.
  Onze zoon van 11 heeft bij haar de Rots en Water training gevolgd. Hij heeft nu woorden gekregen bij de situaties die hij meemaakt. Én hij heeft geleerd hoe daar fysiek mee om te gaan. Wij als ouders zijn er door goede communicatie bij betrokken en kennen deze taal nu dus ook. Onze zoon heeft nu meer zelfvertrouwen en een nieuwe beginsituatie om zich staande te houden in een groep. Annie, bedankt!!

 26. Ons zoontje Nout heeft bij Annie de Rots & Water training van 4 tot 7 jaar gevolgd. De lessen worden op een leuke, speelse, duidelijke manier gebracht naar de kinderen. Elk kind, verlegen of duidelijk aanwezig, wordt betrokken bij de les op de manier dat bij hem of haar past. Het fijne is dat je als ouders bij de les mag zitten dus zelf ervaart hoe je kind de les beleefd. De laatste les wordt op een spectaculaire manier afgesloten en de kinderen zijn trots als ze hun verdiende diploma krijgen. Een aanrader!

 27. Voor onze teamdag (Alliander projectleiders en consultants) heb ik Annie gevraagd of ze een boksclinic wilde verzorgen. Dit was de eerste keer dat ons team een sportactiviteit met elkaar deed. De clinic begon met een presentatie, een goede aanzet om over te gaan naar het boksgedeelte.
  Het is een aanrader, collega’s zagen elkaar echt op een andere manier. Wie normaal gesproken aanwezig is, was een afwachter tijdens het boksen. Een rustiger persoon was juist aanvallend. Door de motivatie van Annie ging iedereen op in het spel, met veel plezier, respect en samenwerking hebben wij een super workshop gehad!

 28. Met ons dames volleybalteam een geweldige boksclinic gehad van Annie! Elkaar op een andere manier leren kennen en lekker fanatiek bezig zijn. Voor een aantal was het “out of the comfortzone”, echt geweldig! We vervolgen dit seizoen met een strakke en hernieuwde focus. Onwijs bedankt Annie!

 29. Als teamuitje hebben wij een Boksclinic (Rots en Water) van Annie gehad. Wij hebben dit als team heel positief ervaren.

  Annie introduceert met veel passie en enthousiasme over de Rots en Water clinic, waardoor iedereen ook vol enthousiasme en energie aan de clinic begint.

  Bedankt voor de leuke en leerzame clinic.

  Team Innovatie Realisatie – Alliander

 30. Wij hebben onlangs het gezinstraject, ouder en kind: Rots en Watertraining op maat gevolgd. Door dit traject gezamelijk te ondergaan konden we direct al het geoefende in praktijk brengen. Onze kinderen zijn in dit proces beide ontzettend gegroeid! Dankbaar zijn we voor de waardevolle inzichten en adviezen die Annie ons heeft gegeven. We hebben een stevige ondergrond gekregen waarop we verder kunnen bouwen!

 31. Geachte lezer/es,

  Voor mijn afscheid van een team waarmee ik veel heb meegemaakt, wilde ik iets speciaals organiseren; wat meegeven waaraan ze iets hebben in hun leven/werk. Vastgelopen in het zoeken, kwam Annie Lamey van Create your Outlines als een geschenk uit de hemel; met haar elevator pitch wist ik dat zij kon brengen wat ik zocht.
  Vrijdag 30 maart 2018 heeft Annie, in Resort Bad Boekelo, een workshop Weerbaarheid verzorgd aan 11 deelnemers: 7 dames en 4 heren (leefttijdsrange: in de 20 tot in de 60). Annie heeft ons in de workshop meegenomen in de filosofie van Rots en Water, ons leren gronden, ademhalen, concentreren en schakelen tussen de harde en zachte benadering. Naast de psychische weerbaarheid hebben we ook diverse fysieke verdedigingsmethodieken geoefend. Het was een enorm succes: allen deden vol overgave mee op hun niveau en iedereen was zeer enthousiast. Enkele dames overwegen zich aan te melden bij een boksschool.
  Annie heeft de workshop erg goed gegeven, weet waarover ze het heeft, weet mensen te enthousiasmeren en motiveren en is een uiterst aimabele vrouw. Ik beveel haar van harte aan.

  2/4/18
  Roland Schuyer

 32. Onze dochter van dertien heeft bij Annie Rots & Water training gehad . Een zeer waardevolle training voor haar . Ze heeft eerst alleen les gehad en als afsluiting een moeder dochter training ,een mooie ervaring voor ons beide .
  Ze staat nu steviger in haar schoenen en kan haar beter focussen op haar huiswerk .
  Ook heeft ze de goede handvaten gekregen voor haar verdere ontwikkelingen .
  En als eind resultaat een plankje doorslaan met je hand voor beide ,wat in een keer lukte omdat de focus goed was ,super .
  Annie is super enthousiast en weet dit over te brengen op anderen .

  Nogmaals bedankt voor deze Rots & Water training Annie .✋

 33. Ik vond Annie een hele fijne begeleider en haar trainingen hebben ook goed geholpen. Ik ben me nu veel bewuster van wat ik kan en hoe ik dat kan gebruiken. Ik ben erg blij met het eindresultaat. In de laatste training lukte het me om het plankje in een keer door te slaan wat me in het begin denk ik niet was gelukt.

  Bedankt voor de fijne trainingen Annie!☺️

 34. Samen met mijn dochter aan het Rots&Water traject begonnen. Doel om samen beter om te gaan met en begrijpen van emoties veelal veroorzaakt door externe factoren.
  Waarbij mijn dochter na de tweede afspraak geen rots of water meer kon horen hebben we uiteindelijk zeer positief afgesloten. We merkte al snel dat de emoties lang niet meer zo hoog opliepen en we elkaar beter begrijpen en zeker ook meer vertrouwen en op elkaar bouwen. We gaan dit samen voortzetten en zijn trots op ons zelf en elkaar. Bedankt Annie voor je rust, vertrouwen en deskundigheid.

 35. Vandaag heeft Sven 8 jaar Rots en Water positief afgesloten
  Sven was zijn zelfvertrouwen kwijt door zijn operatie daar moest hij zich zelf uit handen geven. Ook vond hij het super lastig om om te gaan met prikkels hoe word ik weer snel rustig. Hoe concentreer ik mij. Wat als iemand mij pest, hoe moet ik goed reageren.
  Wij zijn begonnen in september in een groep al snel vond Sven het niet leuk om te boksen. Dus in overleg met Annie ben ik het rots en water gezin aangegaan en wat zijn wij blij met het eind resultaat. Sven krijgt zichzelf weer makkelijker rustig, weet hoe zijn lichaam werkt. En wat gaat hij goed om met gedrag wat hij niet leuk vind aan andere kinderen. Hij weet hoe te reageren. Hij leert zelfs andere kinderen wat. Ik ben trots op Sven dat hij vandaag een plankje doorsloeg. Bedankt Annie voor de goede zorgen je geduld, duidelijkheid, tips. Je bent een aanrader voor kinderen met onzekerheid!

 36. Eerder dit schooljaar heeft Annie een lessenserie ‘Rots en Water’ bij ons op school gegeven in groep 7. Dit was een mooi proces om mee te maken. Voor mij was het de eerste kennismaking met ‘Rots en water’.
  Annie geeft de lessen op een heel duidelijke manier, waarbij ze niet alleen gebruik maakt van haar stem, maar ook spreekt met haar ogen en lichaam. Mooi om te zien. Belangrijkste wat ik zag was RESPECT. Respect voor de ander, maar ook respect voor jezelf. Ik vind het een waardevolle aanvulling voor elk kind: je mag stevig staan en je grenzen aangeven.

 37. Onze dochter is vorig jaar begonnen met bokslessen bij Annie, om sterker in haar schoenen te staan en duidelijker haar grenzen aan te geven. Daarnaast heeft ze de training Rots en Water afgerond, waarvan ze enorm in is gegroeid. Annie heeft veel vaardigheden en weet dat door te geven aan ander.
  We zijn haar dankbaar hiervoor.

 38. Dank je wel Annie voor je inzet bij Joey, hij heeft het heel fijn bij je gehad en we zien echt dat hij gegroeid is. Hij heeft meer balans in zichzelf gevonden en kan de negatieve prikkels van buitenaf beter negeren. Joey is nu 9 jaar en heeft een mooie basis ontwikkeld nu om verder te kunnen bouwen. Super bedankt! Ook namens Joey, hij zegt: vooral het boksen is echt fijn

 39. Ben via mijn vriendin in contact gekomen met Annie. Dat was gewoon lekker PT met zijn 3en bij Annie. Ik wist dat Annie veel deed met kinderen en rots en water en dat Annie kennis heeft van kinderen met specifieke problematiek. Ik had Annie al een poos niet meer gezien maar door een vervelende gebeurtenis in mijn privé leven ben ik weer met Annie in contact gekomen. Ik had hulp nodig om mijzelf weer op de rit te krijgen en wilde dit graag doen door middel van sporten. Ik bokste al 5 keer in de week maar ik had iets extra’s nodig. Meer persoonlijke begeleiding. Ik zag in Annie de persoon die mij daarbij kon helpen. Ze heeft mijn verwachting naar haar toe zeker waargemaakt. We hebben samen heel intensief gewerkt. Het was een emotionele maar zeer waardevolle achtbaan. Ik ben er sterker en zelfverzekerder uitgekomen. Annie je bent een kanjer! Ik zal onze momenten samen niet meer vergeten!

 40. Ik heb Annie gebeld met de vraag of ze iets met mijn emoties kon. Om die te triggeren. Nou, dat heeft ze gedaan! Many thanx voor je begeleiding en het op een positieve manier triggeren om mijn emoties te mogen uiten!

 41. Annie, heel erg bedankt!
  Ik heb echt heel veel aan de bokstrainingen gehad. Ben erg gegroeid en zit lekker in mijn vel. Allemaal dankzij jou!
  Samen lekker intensief aan het werk geweest!
  Ik vond het een top training, een echte aanrader!
  Ik zal hier altijd met een positieve blik op terug kijken!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *